Jailbreak iOS 6 en iOS 6.0.1 met Sn0wBreeze 2.9.7

Jailbreak

Goed nieuws voor de Windows en Sn0wBreeze gebruikers onder ons, want ontwikkelaar iH8sn0w heeft vandaag een nieuwe update uitgebracht voor de jailbreak tool. Met Sn0wBreeze 2.9.7 is het nu mogelijk om je iPhone 3GS, iPhone 4 of iPod Touch 4G met iOS 6 of iOS 6.0.1 te jailbreaken.

Heb je al die tijd gewacht op de Sn0wBreeze update, dan kun je deze tutorial gebruiken om iOS 6 en iOS 6.0.1 te jailbreaken met Sn0wBreeze voor Windows. Voordat we beginnen wil ik jullie wel duidelijk maken dat dit een tethered jailbreak betreft, dit houdt in dat je bij een herstart je computer opnieuw moet gebruiken, de untethered jailbreak is alleen beschikbaar voor bezitters van een iPhone 3GS met een oude bootrom.

Deze jailbreak werkt dus niet met de iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Mini, iPhone 4S, iPhone 5, Apple TV 3G en de vijfde-generatie iPod Touch. Deze modellen maken gebruik van een A5 of A6-processor waarvoor momenteel nog jailbreak voor beschikbaar is.

iOS 6.0 en iOS 6.0.1 jailbreak met Sn0wBreeze

  1. Laten we beginnen met het downloaden van Sn0wBreeze 2.9.7.
  2. Pak het bestand uit en start sn0wbreeze-v2.9.7.exe met administrator rechter.
  3. Klik nu op ‘Okay’ -> ‘Next’ -> en selecteer je IPSW firmware-bestand. Weet je niet waar je dit bestand op je computer hebt staan dan kun je ook gebruik maken van de ‘Download iOS Firmwares’ knop of de firmware via onze eigen firmware pagina downloaden.
  4. Op het moment dat je de juiste IPSW firmware hebt geselecteerd voor je apparaat zul je een bericht zien verschijnen dat de firmware is geverifieerd.
  5. Klik nu op ‘Simple Mode’ en maakt gebruik van ‘Hacktivation’. Sn0wBreeze zal nu de firmware aanpassen, wanneer dit proces is voltooid kun je het nieuwe bestand op je bureaublad vinden.
  6. Ga nu verder door op ‘OK’ te klikken en plaats je iOS-apparaat in DFU modus en klik op ‘Start’ om je apparaat in PwnedDFU modus te plaatsen met behulp van iReb. Het scherm van je iOS-apparaat zal zwart blijven.
  7. Open nu iTunes zoals je normaal gesproken doet en als het goed is zie je een melding verschijnen dat er een apparaat in herstelmodus is gevonden. Klik nu op je iOS-apparaat in het linkermenu en blijf de shift knop je op toetsenbord indrukken terwijl je op ‘herstel’ klikt. Selecteer nu het IPSW firmware-bestand dat op je bureaublad is te vinden.
  8. Je iOS-apparaat zal nu worden hersteld met de firmware die door Sn0wBreeze is aangemaakt.
  9. Wanneer dit proces is voltooid kun je je apparaat zoals normaal instellen, en op de tweede pagina zul je al het Cydia icoon verschijnen, al moet je eerst nog een tethered boot uitvoeren.
  10. Zet je apparaat opnieuw in DFU-mode en open de iBooty map op je bureaublad en start de iBooty applicatie.
  11. Selecteer heb apparaat in de lijst en klik op start. Op het moment dat je iOS-apparaat opnieuw is opgestart kun je Cydia gebruiken.

Bij elke reboot moet je de onderste twee stappen uitvoeren. Veel plezier met je jailbreak!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*