iPhone-versie Djay nu gratis te downloaden in de App Store, iPad versie voor 50% minder

iOS

Djay voor de iPhone en iPod Touch is waarschijnlijk dé applicatie voor elke beginnende en professionele DJ en daarnaast won de app in 2011 ook nog de Apple Design Award. Het mooie aan dit alles is dat de applicatie vandaag gratis is te verkrijgen, let wel op dit dat deze actie slechts voor een bepaalde tijd geldt. Het is zonder twijfel een geweldige deal, want normaal gesproken is djay te verkrijgen voor €7,99. Heb je een droom om DJ te worden of ben je het al dan is het verstandig om zo snel mogelijk gebruik te maken van dit aanbod.

Wanneer al in bezit van de Mac versie van Djay dan kun je mogelijk ook eens kijken naar de djay Remote app, die je kan gebruiken als afstandsbediening voor de Mac versie, een gratis probeer versie is hier te downloaden. De ontwikkelaar Algoriddim heeft de djay app gratis beschikbaar gesteld om te vieren dat de iPhone versie van de video mixer Vjay nu ook beschikbaar is in de App Store, eerder deze zomer verscheen de app al voor de iPad.

De iPhone versie van djay veranderd je telefoon in een draagbaar DJ systeem met een prachtige en zeer effectieve gebruikersinterface. Een update die een aantal weken geleden werd uitgebracht zorgde er ook voor dat het 4-inch scherm van de iPhone 5 nu ook wordt ondersteunt en app werkt ook nog op de oudere iPhone 3GS, de ontwikkelaar heeft duidelijk met iedere gebruiker rekening gehouden.

[tab name=”Djay voor iPhone/iPod Touch”][app id=”424492403″] [/tab]
[tab name=”Djay voor iPad”][app id=”[app url=”382604769″][/tab]
[tab name=”Screenshots”]

[screens url=”https://itunes.apple.com/nl/app/id382604769″][/tab]
[end_tabset]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*