iOS 6.0.1 nu beschikbaar voor iPhone, iPod Touch en iPad

iOS

Apple heeft vanavond om 19:00 Nederlandse tijd een update uitgebracht voor het mobiele besturingssysteem iOS. De update brengt iOS naar versie 6.0.1 en komt slechts een dag voor de officiële lancering van de vierde-generatie iPad en de iPad Mini.

De update is zowel via iTunes als je iOS apparaat te downloaden. Wanneer je de update over-the-air (OTA) wilt installeren op je iPhone 5, zul je wel eerst de ‘updater’ voor de iPhone 5 moeten installeren. Deze updater verhelpt een probleem dat ervoor zorgde dat de iOS updates niet draadloos konden worden geïnstalleerd op de iPhone 5.

Dit is wat er nieuw is in iOS 6:

  • Bug gefixed die ervoor zorgde dat de iPhone 5 niet draadloos kon worden geupdate
  • Corrigeert een probleem dat ervoor zorgde dat de flitser van de camera niet uitging
  • Verbetert de betrouwbaarheid van de iPhone 5 en iPod Touch 5G wanneer verbonden met beveiligde WPA2 Wi-Fi netwerken
  • Verhelpt een probleem dat ervoor zorgde dat de iPhone geen verbinding kon maken met het netwerk van de provider
  • Mobiele data voor iTunes Match nu in- en uit te schakelen
  • Passbook toont nu geen informatie op het toegangsscherm
  • Probleem opgelost met Exchange vergaderingen

Het is duidelijk dat deze release vooral is uitgebracht om kleine problemen op te lossen. Heb je echt last van één van deze problemen dan is het verstandig om de update te installeren, andere gebruikers kunnen de update links laten liggen in verband met een mogelijke iOS 6 jailbreak.

Wil je iOS 6.0.1 via je iOS apparaat installaren open dan het menu ‘Instellingen’ -> ‘Software-update’ en installeer de update. Wil je iOS 6.0.1 los downloaden, dan kan dat hier.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*